ATIK İLAÇ TOPLAMA KUTULARI

İLAÇ TOPLAMA KUTULARI

Evlerde son kullanım tarihi geçmiş veya farklı sebepler ile atık haline gelmiş ilaçların içeriğinde bulunan zararlı maddeler toprak ve yeraltı sularına karışarak büyük çevresel etkiler yaratmakta ve insan sağlığını tehdit etmektedir. Çevremiz ve çocuklarımızın geleceğini korumak amacıyla atık ilaçlar ile ilgili İlçemiz genelinde kurmak istediğimiz toplama sisteminin olumlu, olumsuz yanlarını tespit edebilmek için, Belediye Hasanpaşa Merkez Binamız içerisinde ve Dr. Rana BEŞE Sağlık Polikliniği'nde atık ilaç toplama noktaları oluşturulmuştur.

Anasayfa | Mevzuat | Atık Kutum Nerde | Ambalaj Atıkları | Bitkisel Atık Yağları | Atık Pil ve Akümülatör | Genel Atık Yönetimi | Projelerimiz | Arşiv
Bilinçlendirme Çalışmaları | İklim Değişikliği | 360° Turlar | Faydalı Linkler | İletişim